Köpa Byggställning hos Buildor

Buildor.se Logga

Hos Buildor hittar du flera mindre och enklare modeller av ställningar. Dessa är perfekta för dig som privatpersonen med många olika renoveringsprojekt planerade där du då behöver en säker arbetsställning. Buildors paketställningar är perfekta att använda då de med lätthet kan byggas på och förändras med tid och behov.

Ställningar Vi Rekommenderar hos Buildor

Hobbyställning 1 Meter
Hobbyställning Standard

Enkel ställning tillverkad i aluminium. Justerbar plattformshöjd, max 995 mm Kraftiga golvskydd. Smidig montering utan verktyg. Ställningsgavlarna kan används som utskjutsstege 2,7 m eller kombistege 1,6 m. Användning som hobbyställning omfattas ej av kravet på typgodkännande. Vikt 14.4 Kg.

Pris: 1 879 Kr

Zarges Aluminiumställning Z200 Modul A
Zarges Aluminiumställning

Enkel, stabil och lätt arbetsställning i aluminium från Zarges. En arbetshöjd på som högst 3 meter med plattformshöjd 1 meter. Vilket gör att den går att använda till väldigt mycket olika jobb, även en bit upp på huset. Basmått ligger på 0,7 x 1,5 meter.

Pris: 4 029 Kr

Zarges Teletower Byggställning
Zarges Teletower

Unik patenterade teleskopfunktion gör Teletower lätt att transportera, förvara och montera. Erbjuder ett säkert, mobilt och prisvärt alternativ till andra aluminiumställningar. Monteras på mindre än 3 minuter. Arbetshöjd i 7 steg mellan 2.3 och 4 meter. Väldigt kompakt vid transport och förvaring. Vikt på 55 kg.

Pris: 16 990 Kr

Mer Om Buildor.se

Fraktkostnad:

Fri Frakt på Allt!

Hemsida:

Buildor har som mål och vision att vara folkets byggvaruhus på nätet.


Butiken lanserades i början av 2013 med målet att göra det enklare och trevligare att handla byggvaror.

De har som mål att erbjuda ett brett sortiment av varierade produktkategorier till marknadens mest konkurrenskraftiga priser inom byggvaror och inredning på nätet.


För att nå dit behövs en personlig och snabb kundservice vilket vi också tycket att de har. Medarbetarna är väl insatta i produkters funktion och tillbehör. Detta tillsammans med frakter i raketfart gör att vi verkligen kan rekommendera Buildor för dina byggvaruinköp.


Buildor är byggvaruhuset för dig som söker billiga, enkla men ändå bra byggställningar för hemmabruk!

Dags att Hyra Byggställning?