Köp Byggställning hos Verktygsproffsen

Verktygsproffsen.se Logga

Verktygsproffsen är ett av Sveriges främsta e-handelsföretag inom segmentet el- och batteridrivna verktyg. De marknadsför även ett mycket stort utbud av andra byggprodukter som t ex Bygg- och Hantverksställningar.

Med hjälp av ett stort lokalt lager möjliggörs snabba och smidiga leveranser. Dessutom finns även alternativet upphämtning, om du befinner dig i närheten av den fysiska butiken i Arlandastad/Märsta.

Sloganen ”För både proffs och händiga” symboliserar målsättningen att sätta kundens önskemål främst.

 Kolla in produkterna vi rekar här nedan eller se hela deras sortiment.

Ställningar vi kan rekommendera hos Verktygsproffsen.se:

Teletower Teleskopsbyggställning
Teletower Teleskopsställning

Rullställning med teleskopfunktion för 7 olika arbetshöjder, vilket gör den lätt att montera, transportera och förvara. Består av endast 2 delar och viks lätt ihop för enkel transport och förvaring. Högsta arbetshöjden är 4 meter. Ställningen väger 55 Kg.

Pris: 21 499 Kr

Pro Smal Hantverksställning
Pro Smal Hantverksställning

Rullställning som kan fällas ihop för snabb montering och demontering. Kan byggas på med påbyggnadsdelar för högre plattformshöjd. Arbetshöjd 3 meter men kan byggas på upp till 5.8 meter.

Pris: 6 999 Kr

Zarges Z600 Hantverksställning
Z600 Hantverksställning

Rullställning som kan fällas ihop för snabb montering och demontering. Kan utökas med påbyggnadsdelar för högre plattformshöjd. Arbetshöjd 2.9 meter. Baspaketet väger in på dryga 33.8 kg.

Pris: 11 399 Kr

Mer Om Verktygsproffsen.se

Fraktkostnad:

Fraktfritt över 625 kr

Proffs på verktyg låter ju bra. Men kan de även leverera? Det kan de faktiskt och för oss som behöver byggställningar så har de ett stort sortiment med flera olika marknadsförda varumärken.


Verktygsproffsen strävar efter ständig utveckling, nöjda kunder, hög leveranssäkerhet och en ruggigt bra kundtjänst. Med deras nya sajt känns allt nytt och fräscht och köpupplevelsen har blivit klart förbättrad. Det är, och ska vara, enkelt att hitta grymma verktyg och lätt att köpa. De sitter på ett stort lager och är startklara att skicka produkterna till dig.


Verktygsproffsen.se är ett riktigt smart val för dig som letar bra kvalitetsställningar. Ställningar  som du kan använda flera år framöver!

Dags att Hyra Byggställning?