Annonsera

Om jag frågor om ni vill öka er uthyrning och försäljning så gissar jag att svaret är - JA!

Annonsera era tjänster via oss här på Byggställning.com så kan vi hjälpa dig hitta fler direkt intresserade kunder.

Varje besökare som kommer till vår sajt har ett mål - det är Byggnadsställningar. Många vill direkt veta vart de kan hitta en uthyrare eller vart de bäst kan köpa en ställning, oftast redan idag!

Syns Du Här - är möjligheten stor att just Ni får denna kund!

Även de besökare som inte är ute efter en ställning just precis idag, vill på något sätt ändå få information om Byggställningar. Och om Du då finns här så kommer våra besökare med största sannolikhet att lägga märke till er och i slutändan när behovet uppstår så har du en potentiell ny kund.

VAD VI KAN ERBJUDA DITT FÖRETAG

Är Byggställning.com en sajt med massivs av trafik? Vi har en marknadsföringsplan på hur vi vill växa och dra in mer relaterad trafik.

De besökare vi har är nischade och har egentligen bara ett mål - att hitta en byggställning!

Vi tror inte på traditionell bannerannonsering. Därför finns inga banners här, och det kommer inte finnas heller.

Anledningen till vår skepsis beror till stor del på att många av os blivit blinda för dessa sorters annonser samt att olika "adblockers" blir mer och mer populära.

Vad vi dock mer än gärna erbjuder är dessa olika annonseringsalternativ:

Gällande Uthyrning av Ställningar

  • Bli förstavalet för din Stad eller Ort. Vi erbjuder i dagsläget endast en plats per stad. Ni äger således er stad! Ni blir på er stad sida presenterade med ert Namn, Logga, Hemsida, Telefon och E-Postformulär. Ni får i samband med detta också en viktig och värdefull länk till er sajt. Vilket är bra för er ranking.
  • Vi erbjuder alltså endast 1 annonsplats per stad. Skulle er stad vara upptagen så kontakta oss. Platserna förnyas årsvis och vi använder oss av ett budsystem. Skulle vi få in uppgifter på att många kunder är missnöjda med nuvarande partner så kan denna komma att bytas ut. Om ni i så fall har hört av er och är intresserade kan platsen i så fall erbjudas er.

Gällande Köp av ställningar

  • Fungerar ungefär likadant som för uthyrning, se ovan. Förutom gällande onlineförsäljning, där erbjuder vi flera annonsmöjligheter.

Vilkor:
Annonsplatsen gäller för ett år (~ 365 dagar). När annonstiden börjar gå mot sitt slut kommer vi att kontakta er för att erbjuda er en förnyelse. Ni som idag innehar er stads annonsplats kommer ha förtur när det är dags för en ny annonsperiod. Därför är det väldigt viktigt att redan idag säkra en plats, ni kan i så fall behålla den så länge ni önskar. (Priset kan dock komma att förändras inför en ny annonsperiod.)

Ni kommer att få statistik på besök på sidan, klick till er sajt och antalet ifyllda formulär.