Hyr Byggställning Nära Dig

Vi hjälper dig att hitta en säker, trygg och hjälpsam uthyrare av byggnadsställning när dig. Oavsett var i landet du befinner dig.

Vi har samarbete med flera uthyrare & leverantörer och kan med gott samvete rekommendera dem för just ditt byggprojekt. Vårt mål är att samla företag som hyr ut byggnadsställningar från alla Sveriges "större" städer.


Hitta Ditt Län och Din Stad


"Att hyra en byggställning är det perfekta alternativet när du är i behov av en säker och hög arbetsställning inför ett kommande renoveringsarbete."


Så här går Du tillväga

  • I listan här ovanför, leta upp din stad, eller den närmaste du kan hitta.
  • Klicka på staden du vill välja.
  • Du kommer då till din stads sida där du hittar ett förfrågningsformulär.
  • Fyll i formuläret och skicka din förfrågan. Inom någon dag får du svar från vårt samarbetsföretag.

Klart!

Vår förhoppning är att du har en Byggnadsställning klar och monterad inom några dagar, självklart lite beroende på tillgång och dina specifika önskemål.


Bor du i, eller nära, en större stad har vi ibland kontakt med flera olika uthyrningsföretag. Därför kan du få svar av flera olika företag. Allt för att du ska kunna hitta det bästa alternativet för dina behov.

Vårt mål är att du ska bli nöjd med både service som själva ställningen!

Det företag vi rekommenderar är en stabil, serviceinriktad och kunnig samarbetspartner till oss.

Vi vet att de gör sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd!

[Skulle du inte vara nöjd med företaget vi rekommenderade, oavsett orsak. Då ser vi gärna att du tar kontakt med oss och beskriver problemet. Vi vill alltid erbjuda en bättre tjänst!]

Dags att Hyra Byggställning?