Om Byggställning.com

Kortfakta om Byggställning.com

  • Tjänsten finns till för dig. Det är dig som vi vill göra det lättare för att hitta byggställning.
  • Tjänsten är tillgänglig över i stort sett hela vårt avlånga land.
  • Trafiken till sajten är på ständigt uppåtgående.
  • En av de mer unika tjänsterna i sitt slag.
  • Vår filosofi: Kunden, pris och kvalitet är i fokus.
  • Alla våra samarbetspartners är fullt försäkrade och innehar F-skatt

Hej, kul att just Du är här!

Anledningen till att du läser det här kan säkert ha flera skäl. Men jag kommer anta att det är för att du är intresserad av Byggställningar.

"Men med det menar jag inte att det är en större hobby eller intresse hos dig - utan att Du just nu är i behov av en."

Om jag får gissa så är du kanske på gång med, eller har börjat planera, att göra den där renovering på ditt hus som du vet måste göras. Det har skjutits upp tidigare men nu är det dags. Du är ändå lite undrande och frågande över hur man egentligen går till väga när det är dags att byta eller renovera det där fönstret på kupan.

Hur löser man det på ett "enkelt" och säkert sätt?

Det är också just därför denna sajt och tjänst finns till.

Hur Sajten och Tjänsten "blev till"

När det blev dags att ta tag i de där projekten som man tidigare skjutit upp pga av olika anledningar. Där en stor anledning dock ofta var problemet att på ett säkert sätt kunna utföra eller ens ha möjligheten att utföra arbetet. Oftast beroende på höjden och/eller otillgängligheten.

Med ett relativt högt hus så kändes stegen aldrig som ett speciellt tänkvärt alternativ. Men visst, som "sparsam" och något lat, så testa jag ändå. Men en stege är från början en ganska besvärlig arbetsposition. Och tre meter upp i luften blev det inte enklare..

Efter flera test med stegen så insåg jag faktum att en Byggställning eller liknande variant var det enda alternativet för att kunna komma vidare.

Jag gjorde då som jag ofta gör, tog till Google och en sökning. Dock hittade jag inte riktigt rätt. Många sajter var dåligt uppdaterade och hade inte all information som jag ville ha. Att behöva kontakta flera företag utan att veta om det är värt det eller ej lockade inte.

Lite lätt frustrerad så insåg jag att detta kan jag göra bättre.

Detta hjälpte dock inte mig för stunden utan jag fick, lite för blind enligt min smak, hoppa på första bästa alternativ. För jobbet måste ju göras och ställningen kommer inte på plats av sig självt. Visst gick det smidigt och ställningen gjorde jobbet men i efterhand har jag insett att jag betalade ett överpris.

Därav hoppas jag nu att DU på ett enkelt sätt, med hjälp av Byggställning.com, ska hitta rätt Byggnadsställning att hyra eller köpa.

Johan Gustafsson Hemmafixare

"

När man själv vill sköta det mesta av renoveringen hemma så är bra verktyg och hjälpmedel a och o. Utan dem så kommer arbetet att dels ta lång tid men kanske framförallt riskera att stanna upp pga av en för stor arbetsbelastning. Dessutom är det superviktigt att ta hand om sin egna säkerhet. Med en bra bygg- eller arbetsställning löser man flera av dessa problem. Och Byggställning.com gör det enklare att hitta en bra ställning!


Johan Gustafsson - "professionell" hemmafixare

Vad Byggställning.com kan hjälpa Just Dig med?

Hyra Byggställning

Hyr en Byggställning direkt från ett företag nära ditt hem. Få hjälp med hemtransport och, om du vill, montering. Vi har samlat uthyrare från i stort sett hela landet.

Köpa Byggställning

Vi har ställt samman en rad med riktigt bra ställningar som du på ett enkelt sätt kan beställa hem till din dörr. Att köpa kan vara det bästa alternativet för dig.

Tips & Utbildning

Läs gärna våra artiklar. Vi går där genom tips och råd, säkerhet, vilken ställning som passar bäst till vilket jobb och mer allmänna renoveringstips.

Grundtanken är att Du som letar efter en ställning av något slag - snabbt ska hitta ett alternativ och förhoppningsvis det bästa alternativet för dig.

Om du klickar dig in på din ort hittar du direkt en uthyrare eller försäljare av byggnadsställningar nära dig.

Fyll i vårt förfrågningsformulär

Lämna de uppgifter vi efterfrågar så kommer du inom någon dag, ibland snabbare att bli kontaktad av en uthyrare nära dig.

Beroende på de uppgifter du lämnat kan du får ett förslag redan då. Men oftast krävs lite mer info innan du får ett kostnadsförslag.

Skulle du få ett dåligt bemötande från ett av våra samarbetsföretaget vill vi gärna att du hör av dig till oss. Vi tar tacksamt emot info om vad du inte är nöjd med. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga alternativ till dig. Det är alltid av stor vikt men helt avgörande när vi bara samarbetar med ett fåtal företag på varje ort.

Om din Stad inte finns med?

Vi bygger hela tiden på med fler städer, det är en ständigt pågående process. Om du saknar din ort så får du gärna kontakta oss. Det gäller speciellt om du har ett förslag på ett bra företag i just din stad.

Vi tar tacksamt emot dessa tips och förslag. Kontakta oss här!

Vem står bakom Sajten och Tjänsten?

Legwork.se Logga

Jag som driver Byggställning.com heter Tobias och det är mitt företag Legwork On Line som står bakom sajten.

Legwork driver ett flertal onlineprojekt där användaren och kunden står i centrum. Vårt mål är att förenkla och förbättra för dig och andra inom en rad med områden.

Vi arbetar också med digital marknadsföring på flera plan. Hör av dig om du skulle vilja veta mer om våra tjänster.

Med Vänlig Hälsning,

Tobias @ Byggställning.com & Legwork On Line

Dags att Hyra Byggställning?