Köpa Byggställning hos Byggmax

Byggmax Logga

Hos Byggmax hittar du flera mindre och enklare modeller av ställningar. Dessa är perfekta för privatpersonen som har många projekt igång och alltid behöver en säker arbetsställning. Byggmax paketställningar är perfekta att använda då de med lätthet kan byggas på och förändras med tid och behov.

Ställningar Vi Rekommenderar Dig hos Byggmax

Hobbyställning 1 Meter
Hobbyställning 1 Meter

Den perfekta ställningen för det mindre jobbet. Högsta arbetshöjden är 1 meter och den kan med lätthet byggas om till "vanlig" stege. Ställningen väger 14.4 Kg.

Pris: 1 190 Kr

Hantverksställning
Hantverksställning

Ställning som du enkelt kan bygga på med fler sektioner och paket. Arbetshöjd ca 3 meter men kan byggas på upp till 7 meter. Vikten landar på 26 Kg.

Pris: 3 495 Kr

Universalstege med iläggsskiva
Universalstege

En enklare ställning/stege med iläggsskiva av plåt. Höjden på arbetsställningen är drygt 90 cm och själva stegen är 3.46 m. Vikten hamnar på dryga 16 kg.

Pris: 999 Kr

Mer Om Byggmax

Fraktkostnad:

Beroende på Vara samt Postnr.

Hemsida:

www.byggmax.se

Byggvaror till ett lågt pris men med bra kvalitet - det är Byggmax idé och filosofi.


De vill serva såväl hemmafixare som proffs. Via nätet breddar de sortimentet ordentligt, många produkter som finns online är inte tillgängliga i butikerna. Dessa beställer du endast i onlinebutiken och får sedan hemkörda.


De erbjuder ett flertal trygga betalningsalternativ och frakten går oftast snabbt och smidigt. Även med stora paket som hantverkarställningar. Har du idag Byggmaxkort så kan du använda detta även online, perfekt när du köper din byggnadsställning.


Byggmax är ett perfekt alternativ för dig som söker enkla men bra arbetsställningar!

Dags att Hyra Byggställning?